SZOLGÁLTATÁSOK

Tekintse meg, mivel várjuk szállásunkon!

  • WELLNESS RÉSZLEG: Az épület alagsorában található egy hangulatos wellness részleg gőzkabinnal, fűtött pihenőágyakkal, finn- és infra szaunával, mely előre egyeztetett időpontban vendégeink rendelkezésére áll.

  • BABA CSOMAG: A hozzánk kisbabával érkező vendégeinknek előzetes egyeztetést követően térítésmentesen biztosítunk baba ágyat baba textíliával, etetőszéket és babakádat. 

 

  • CLUB SZOBA: Családok, baráti társaságok kedvenc helye a könyvsarokkal, társasjátékokkal és egy kisebb csocsó asztallal felszerelt szoba, ahol minden adott egy jókedvű este eltöltéséhez.

  • UDVAR: Szépen kialakított kertünkben három pihenősarok található, nyugágyaink és kisebb kerti játékaink, mint pl. kis csúszda, tollaslabda, turnball mindegyikét vendégeink térítés mentesen használhatják, természetesen csak saját felelősségükre.

  • WI-FI: ingyenes vezeték nélküli internet elérés minden szobában lehetséges, a kódok az adott szobában találhatók.

  • PARKOLÁS: A saját, zárt udvarunkban kialakított parkolóhelyeket vendégeink térítésmentesen használhatják.

Élelmiszerbolt, posta és éttermek a közelben találhatók, ezekről bővebb információ a szobai tájékoztató füzetünkben olvasható. Egyéb program lehetőségekről, mint kerékpárkölcsönzés, túraszervezés, városnézés… stb. recepciónkon kérhetnek bővebb felvilágosítást.

Soproni vendégházunk wellness részlegében egész évben kikapcsolódásra találhat!

 

Sopronba készül, és még nem tudja, hol szálljon meg? Ha szép környezetben elhelyezkedő, sokoldalú szolgáltatásokkal rendelkező, vendégszerető szálláshelyet keres, a Magnolia Villa a tökéletes választás!

 

Soproni vendégházunk ideális hely nyaralók, átutazók, üzleti úton lévők számára is. Mindannyian pihenésre vágynak, egy kis kikapcsolódást keresnek. Ezeket az igényeket a villa wellness részlege maradéktalanul ki tudja szolgálni.

 

A wellness részleg a fiatalok és idősek, párok és családdal érkezők, de egyedül megszálló vendégek számára is kellemes kikapcsolódást ígér. Időjárástól függetlenül is nagyszerű élményeket ad mindenkinek soproni vendégházunk wellness részlege. Van itt gőzkabin, szaunából kétféle is, infra szauna és finn szauna, valamint kényelmes, fűtött pihenőágyak a relaxáláshoz, olvasgatáshoz. A wellness részlegben eltöltött idő alatt minden vendég úgy érezheti, hogy kicsit ellazult, időt szánt magára, felfrissült, egészségesebbé vált.

 

Foglaljon szállás soproni vendégházunkban, és mindenképpen próbálja ki a wellness részleget is! Megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk, szívesen segítünk!

Rossz az idő? Soproni vendégházunkban akkor is kiválóan szórakozhat!

Sajnos a pihenést sok esetben jelentősen befolyásolja az időjárás. Sokan ugyanis kikapcsolódni is aktívan szeretnek, és kirándulásra, sportolásra használják a szabadidejüket. Nekik bizony nagy gond, ha a jó előre betervezett, néhány napos pihenésüket az időjárás miatt szinte végig a szálláshelyen kénytelenek tölteni. Kivéve akkor, ha soproni vendégházunkban foglaltak szállást! Nálunk ugyanis club szoba várja a vendégeket, ahol akár egy nagyobb baráti társaság is kiválóan érezheti magát.

A club szobában lehetőség van társasjátékozásra, sőt, csocsózásra is! Ez a helyiség kiváló szórakozást biztosít akkor is, ha rossz az idő, és le kell mondani a kirándulásról. Itt együtt lehet a társaság, miközben unatkozni biztos, hogy nem fognak, hiszen minden megvan egy kellemes naphoz. Természetesen a club szoba rendelkezésre áll akkor is, ha a nap fáradalmait szeretné kipihenni a társaság és csak beszélgetni szeretnének egy pohár bor mellett.

Pihenjen Ön is soproni vendégházunkban, hiszen nálunk nem lehet unatkozni! Keressen minket bátran, és foglaljon szobát!

Baba csomag a legkisebbek kényelméért!

 

Szeretne egy kicsit kikapcsolódni a család? Kisbabával indulnának útnak? Ha már elég nagy a baba, akár fél éves kortól nyugodtan lehet utaztatni. Miért is bízná másra gyermekét, ha együtt is utazhatnak, pihenhetnek? Sok családnak ez aggodalomra és idegeskedésre ad okot, hiszen a szállásfoglalásnál előre jelezni kell, hogyha kisbabával érkeznek.

 

Sajnos nem minden szálláshelyen tudnak baba csomagot biztosítani a kisgyermekes vendégeknek. Örömmel jelenthetjük, hogy a Magnolia Villa kivételt képez ez alól!

Mi olyan szálláshely vagyunk, akik örömmel látják az egész családot és szívesen biztosítanak minden szükséges dolgot a kicsiknek. Mindent megteszünk azért, hogy ők is teljes kényelemben tölthessék nálunk a lefoglalt napokat. Baba csomagunk kiságyat, ágyneműt, etetőszéket és babakádat is tartalmaz.

 

Ha nálunk száll meg, nem érik kellemetlen meglepetések! Keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, foglaljon szállást és ha babával érkezik, jelezze, hogy igényt tart baba csomagunkra!

Hívjon minket naponta
9-11 és 15-21h-ig
+36 30 941 4846
Címünk:
9400 Sopron
Madách I. u. 17.
  • Facebook Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
  • Flickr Long Shadow

Weboldalunk mobilon is böngészhető